![]() |
|
206 1.6 16V 5 KAPI OV |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ysn32 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2022 Konum: ısparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2022 Saat 22:48 |
Arkadaşlar bi araç buldum konu başlığında yazdığım motora sahip. Arkadas galerici ilana 1.4 tutulan motor diye girmiş. Araç 2006 model 88.000 TL son diyor. Değişen yok 4 5 parça boya yazmış. Bu motorla ilgili bir bilgi bulamadım hatta sahibindende böyle bir araç ilana koymaya calıstım ama motor olarak hep 2006larda 1.4 çıktı ve 1.6 göremedim. İlk aracım olacak pek bilgi sahibi değilim beni aydınlatır mısınız olay nedir. Motoru 5664 e attıgım mesaj ile ögrendim yoksa satın almaya gitcem 1.4 diye gidecektim. Konu hakkındaki fikirlerinizi alabilir miyim.
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1.4 olanlar 8valf
1.6 olanlar 16 valftir. Yaygın olarak 1.4 8 valf piyasada çoktur. Gözlemlediğim kadarıyla 1.6 olanların parça fiyatı 1.4 olanlara göre epey fazla oluyor. Tabi motor ile ilgili arıza durumunda yine işçilik daha fazla oluyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |