![]() |
|
Bu Boş Soketler Ne İşe Yarıyor ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ByYlmzZz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 144 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2021 Saat 22:50 |
Merhaba beyler.
bugün aracımda dış sıcaklık sensörü var mı diye ayna iç kapağını açtığımda 2 adet boşta soket gördüm.biri aynadan gelen 4 lü soket,diğeride kapı içerisinden gelen soket.bu soketler ne işe yarıyor bilen var mı?soketler birbirinin karşılığı değil sanırım.takmayı denedim fakat aynı yapıda değiller. ![]() |
|
![]() |
|
ByYlmzZz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 144 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet beyler bileniniz yok mu ?
|
|
![]() |
|
güncel
|
|
![]() |
|
Berkay Erdinç ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2019 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Berkay Erdinç
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Elektrikli aynaların fişleri.tesisat hazır fakat elektrikli ayna paketlere göre değişiyor
|
|
![]() |
|
peki hocam ben dış sıcaklık sensörünü aktif etmek istiyorum.mulimetre ile ölüm yaptım ve kablolarını bulup kapı soketindeki karşılıklarına taktım fakat bilgi ekranında görünmedi.acaba nerede yanlılık var ?
|
|
![]() |
|
Berkay Erdinç ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2019 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Berkay Erdinç
Bilgi ekranın 2 yada 3 satır olması gerekli.eğer aracında tek satır ekran varsa ekranda sıcaklıga ait bir bölüm yok malesef
|
|
![]() |
|
bazı videolarda tek satır ekranda soldaki tuşa basınca tarih yerine sıcaklık bilgisi verior ve bir süre sonra tarihe geri dönüyor.böyle olmaz mı diyosunuz?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Berkay Erdinç
Bildiğim kadarıyla bazı model ve yıllarda çıkan modellerde oluyor bu söylediğiniz fakat bu konu hakkında çokta bilgim yok.bu konuyu iyi bilen bir arkadaş görürse muhakak cvplar
|
|
![]() |
|
KillaLee ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mart 2019 Konum: Afyonkarahisar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
3 satır bilgi ekranı takıp beyinden aktif ettirebilirsiniz. O soketlerde elektrikli aynalar içindir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |