![]() |
|
Pejo 307 Aşırı yakıt tüketimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : 37 Aracı : Pejo 307 Kayıt Tarihi: 16 Aralık 2021 Konum: Sincan ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2021 Saat 14:16 |
|
![]() ![]() 4. Vites ![]() ![]() Yaşı : Belirtilmemiş Aracı : 2002 206 colorline otomatik Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3063 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam aracın fabrika verisi aşağı yukarı 100 km de 10 litre.
Tabiki normal kullanımda bu giderek artar. Yani normal görünüyor. Artık 1 liranın altında yakan araç yok. Çoğu kişi artık lpg almıyor ben de dahil. Bunlar daha iyi günlerimiz
![]() |
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : Belirtilmemiş Aracı : 307 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2022 Konum: İstanbul-Avcıla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Pejo307Sahibi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba,
lpgnin yakıtınıza gözle görülür bir etkisi oldu mu? Ben de 2003 xr 307 otomatik aracım için lpg düşünüyorum, çok yakıyor.. Ancak hala emin olamadım, değer mi diye..
|
|
Peugeot 307 1.6 benzinli 2003 model
|
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : 37 Aracı : Pejo 307 Kayıt Tarihi: 16 Aralık 2021 Konum: Sincan ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle Merhaba ,
Hocam o zamanları aracın şanzumanında sorun varmış şanzumanı yaptırmıştım. 15 bin TL gibi bir masraf yaptım ondan sonra yakıt otomatikmen düştü. Keşke sorunun şanzumandan olduğunu bilseydim önceden yaptırırdım. O zamanları arabadan soğumuştum satmayı bile düşünüyordum. Şimdi binmeye devam ediyorum. Yakıt olarak kmde 1.200 kuruşu geçmiyor ankara trafignde .Gerisini siz dününün .
|
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |