|
3008(2021) Ambiyans Işıkları Sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
hfc
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2021 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2021 Saat 18:04 |
Merhabalar, Aracımı 3 gün önce teslim aldım. Aracı kilitleyip eve geldiğimde balkondan araca baktığım zaman aracın ışıklarının yandığını gördüm. Sonra kontrol etmeye başladım. 20 dkka da bir sadece ambiyans ışıkları ve tuş ışıkları yanıyor 10-15 saniye sonra sönüyor. Bu sorun döngü halinde devam ediyor. Nedenini bilen var mı?
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
MErhabalar hocam ilk defa sizden duydum açıkcası bence ilk fırsatta yetkili servise götürmenizi tavsiye ederim. Araç kitli iken elektrik gelmemesi lazım
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
abdullahissever
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Mart 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı abdullahissever
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Maalesef farklı yerlerde aynı sorun bende de var. Ekran açılıp kapanıyor ve plaka ışığı açık kalıyor.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |