![]() |
|
Yardım / Orjinal teyp soketi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kontrgt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2021 Saat 12:30 |
Merhabalar,
2008 Model 207 cc ile aranıza katılmış bulunmaktayım. Aldığım araçta daha önce ses sistemi vardı ve iptal edildi, söküldü. Orjinal teyp soketleri de haliyle kesilmiş ve karmakarışık. Elinde orjinal teyp soketi fotoğrafı çekip atabilecek var mıdır ? Bu tarz işler gelir elimden ufaktan, fakra soket aldım ancak ilk peugeot aracım olduğu için yabancıyım konuya. rd4 teyp için soket görüntüsü gerekiyor hangi kablo nereye girmiş vs. direksiyon kumanda kolunu aktif etmek istiyorum haliyle. olmadı bir elektrikçi yolu gözüktü tabi kii.. İhtiyacı olan herkes için de iyi bir konu olur diye düşünüyorum. Ben aradım bulamadım sormak istedim. Herkese teşekkürler şimdiden
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |