![]() |
|
207 1.4 HDI Beyaz Duman |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ialadaq26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2021 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ialadaq26
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2021 Saat 23:33 |
Merhaba herkese iyi günler. 207 1.4 HDI aracımda çözemedigim bir problemi sizlere danışmak istiyorum.
Aracımda 110 120 ile giderken gazdan ayağımı çekip 5 saniye bekledikten sonra tekrar bastığımda arabayı birşey tutuyormuş gibi gaz tepkimesini 1 Saniye sonra alıyor o süre zarfında arkadan yoğun bir beyazımsı duman atıyor. Aracımın gidişinde bir sorun yok sabah zor çalışma yok küçük viteslerde duman atma yok. Araçta olanlari assagi yazıyorum Hybrit turbo İntercooler Downpipe Egr körleme+beyinsel iptali Katalizör iptali Soft yazılım Bu problemi çözebilmek için 4 enjektör memesini de garanti olması için değişimini yaptırdım. Her türlü görüş ve önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |