![]() |
|
207 emme manifoldu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bayer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2019 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2021 Saat 21:51 |
207 1.6 aracımda emme manifoldu arızası gözüküyor. usta manifoldun içinde pislik birikmiş olabilir dedi. sökmesi takması zor bir parça mıdır, zor bir işlem midir
|
|
![]() |
|
oguz_bursa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2021 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguz_bursa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
KM bağlı olabilir, ben eski aracımda triger seti değiştirirken temizletmiştim. bir sorun olmadı.
|
|
![]() |
|
Bayer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2019 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler. KM bağlı olabilir ne demek
|
|
![]() |
|
oguz_bursa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2021 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguz_bursa
yani ben 120 bin kmde gitmiştim bu kilometrelerde çoğu kişi temizletiyordu (1.3 mjet için diyorum sistem aynı sonuçta).
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
anladım. ben okuyunca krank mili ya da kam mili zannettim
|
|
![]() |
|
antipollution ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2021 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı antipollution
triger değişitirirken enjektörleri de test ettirmiş ve o sayede emme manifoldunuda temizletmiştim. Çok zor değil ama biraz vakit alıyor yinede
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |