![]() |
|
Performans Sorunu ve Hararet |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Lsuersoy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2015 Konum: KARTAL - İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2021 Saat 20:44 |
Merhabalar,
2000 SV 406 Benzin+LPG var. 4-5 gün önce trafikte çok sinirlendim ve boşluk bulunca gaza çok yüklendim. 5000 devirde ancak vites attı. Kısa bir süre sonra tekrar trafige denk geldik ve hararet göstergesi 0-90+ arasında soldan sağa sürekli gidip geldi. Eve vardığımda su kapağını açtım. Çok ciddi su kaçırmıştı. 4 LT kadar aldı. Ertesi sabah da 500 gr kadar daha su azaltmıştı. Tecrübelerime göre yüksek basınç da hortumlardan birinden su kaçırıyor. Benim sorum şu : Motor aksamındaki tüm hortumları orjinalleri ile değiştirtmek istiyorum. Ne kadar tutar ?
|
|
You will never walk alone !
|
|
![]() |
|
Lsuersoy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2015 Konum: KARTAL - İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
406 2000 SV için SIFIR MOTOR bulmak mümkün müdür ?
|
|
You will never walk alone !
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |