![]() |
|
Peugeot 206 CC Yardım - Sorun Çözüldü Cevaplarda |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
noelabi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2021 Saat 20:01 |
Merhabalar,
2002 Model 206 CC aracım da vites kolunda epeyce boşluk bulunmakta, vites körüğünün altında bulunan vites kolunun takılı olduğu parçadan olduğu düşüncesindeyim. İnternette bulmuş olduğum short shifter diye geçen altta fotoğrafı bulunan parçadan sipariş etsem acaba sorun çözülür mü? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Düzenleyen noelabi - 08 Eylül 2021 Saat 11:46 |
|
![]() |
|
noelabi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bugün Kadosan SRT Otomotiv' gittim. Viteste olan aşırı boşluğu gösterdim ve sorunun vites terazisinden olduğu ortaya çıktı. Parça fiyatı 460 TL civarı benzer sorunu olan arkadaşlar için fikir olabilir en azından. İyi forumlar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |