![]() |
|
306 fanlar hızlı çalışmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Serkan113344 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2020 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Serkan113344
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2021 Saat 11:03 |
merhabalar 306 1.6 arabamda fan sorunu yaşıyorum araba 1. Seviye fanları zamanında açıyor fakat fanın hızlanması gereken durumlarda (klima açık ve hararet 100 ün üstündeyken) yavaş dönmeye devam ediyor. Fan müşürünün fişini çektiğimde olması gerektiği gibi önce yavaş sonra hızlı dönüyor. arızanın fan müşüründen kaynaklandığını düşündüğüm için fan müşürünü değiştirdim fakat hiçbir şey değişmedi klimayı açamıyorum şu an ya da arabayı biraz zorlasam fanlar hızlı çalışmadığı için hararet 110 e dayanıyor. Müşürün fişini çektim öyle biniyorum. Kime gittiysem ya uğraşamam dedi ya da anlamıyorum dedi. Bunu daha önce yaşamış olan veya arıza hakkında fikri olan var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Düzenleyen Serkan113344 - 04 Ağustos 2021 Saat 11:04 |
|
![]() |
|
omerb ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 579 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Selamlar. Başıma hiç gelmesi ama bir önerim olabilir. Fan müşürü haricinde birde rölesi olması gerekiyor diye biliyorum. Fanın elektrik kablolarını takip et. Bir soket grubuna girecektir. Oraya bakmanı önerirm. Sorunun röleden de olabilir. Radyatör sıcaklığını algılayan termostat benzeri şeyden de olabilir. Sana iki video linki yolluyorum. Biri 306 için diğeri 206 için.
306 için olan da rölelerin yerni görebilirsin. 206 için ise bahsettğim termostat benzeri okuyucuyu görebilirsin. Sorunun bu ikisinin birinde. Şimdiden kolay gelsin. Sorunu çözersen yazmayı unutma. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |