|
508 ESP/ASR/MOTOR ARIZA IŞIĞI |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
emrahvergli
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Mart 2020 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emrahvergli
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 01 Ağustos 2021 Saat 15:14 |
Herkese iyi pazarlar, 508 2013 model yarı otomatik aracımda volant dişli grubunu değiştirmek için servise teslim ettik,sorunumuzu çözdüler.Dün mesai bitimine doğru aracımı teslim aldım eve 1-1,5 km kalmıştı.Araç önce esp/asr daha sonra motor arıza ışığı yaktı,araç boğulmaya başladı eve zar zor ulaştım.Mesai saati geçtiği için servise ulaşamadım.Sizce ne ile ilgili olabilir?
|
|
emrahvergli
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Mart 2020 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emrahvergli
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Evet arkadaşlar çekici ile aracı servise götürdüm.P0271 4 numaralı enjektör arızası çıktı. 4 numaralı enjektör ve bobin değişecek. 2500 TL masrafı çıktı. Daha önce volant baskı rulman değişimi ile birlikte.10.000 TL masraf oldu. Servisin söylemesine göre 150.000 km ve üzeri tüm 508 lerde bu sorun kronik olarak çıkıyormuş. Umarım kimse böyle bir arızaya maruz kalmaz keyifle bindiğimiz araçtan soğumaya başladık.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |