![]() |
|
Geri viteste yan aynaların otomatik aşağı inmemesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sinbad ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2021 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Temmuz 2021 Saat 13:52 |
Herkese merhaba, 2021 model makyajlı kasa allureda geri vitese takıldığında otomatik aşağı inen yan ayna ayarını dokunmatik ekran menüsünden “on” yapmama rağmen geri viteste aynalar aşağı inmiyor, başka bir ayar daha mı var acaba?
Herkese iyi bayramlar |
|
![]() |
|
omerb ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 579 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İyi bayramlar. Aynı hatayı başkalarıda yaşammış diye görüyorum. Özellikle araba yıkandıktan sonra oluyormuş. Ayna değişimine kadar gidilmiş. Siz aracınızı yıkattıktan sonra mı bu oldu.?
Düzenleyen omerb - 21 Temmuz 2021 Saat 14:44 |
|
![]() |
|
sinbad ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2021 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Yok arabayı zaten daha ay başında aldım ve henüz hiç yıkatmadım
|
|
![]() |
|
omerb ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 579 |
Daha önce çalışıyormuydu bu özellik.?
|
|
![]() |
|
Hayır
|
|
![]() |
|
Belki GT pakette aktiftir. Şunuda dene istersen. Ayna ayar seçici düğmesini sağ ayna tarafına çek. Belki seçici düğmeye göre çalışıyordur. Onu ortada bırakırsan çalışmıyor olabilir.
|
|
![]() |
|
Dediğinizi yaptım ama yine aşağı inmedi. Sadece gt de bu özelliğin olabileceği aklıma geldi ama öyle olsa dokunmatik ekrandaki menüde bu özellik hiç görünmezdi. Benim araçta görünüyor. Aldığım bayiye sordum bayramdan sonra kesin cevap alacam. Sorun varsa bu işin peşini bırakmam valla
![]() |
|
![]() |
|
Bazen olabiliyor. Özelliği koyup pasif halde durabiliyor. Bayideki test araçlarında denersiniz. Umarım o özellik vardır. X5 de vardı. Çok güzel işe yarıyor, yüksek araçlarda. Şimdiden kolay gelsin.
|
|
![]() |
|
Teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
ardatalhacan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2024 Konum: Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ardatalhacan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba aracın ekranından park etme ayarları bölümüne tıklayıp ordan aktive edebilirsin:)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |