![]() |
|
Direksiyondan ses gelme ve sağa çekme sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ercan 207 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ercan 207
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2021 Saat 11:21 |
Merhaba benim aracımda sağa çekme ve direksiyonu sola çevirirken ses gelmesi sorunu var böyle tık tık ses geliyor bu sürekli olan bir şey değil ayrıca hızlı giderken frene yüklenince vuvv diye ses geliyor sebebi nedir bilen var mı ve İstanbul için usta önerebilir misiniz
|
|
![]() |
|
headdead ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2020 Konum: İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba,
Sorun sebebini bilemiyorum ama bayrampaşa da lion servis var Peugeot ve Citroen ağırlıklı bakıyorlar yetkili servis değil ama benim vites problemin burda çözdüler ben memnun kaldım.
|
|
![]() |
|
Ercan 207 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ercan 207
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim. O taraf uzak kalıyor. Rot balansciya gittim bir problem olmadığını söyledi ön takım ile ilgili.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |