![]() |
|
206 alttan gelen sesler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
SLTPEJO ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2021 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2021 Saat 17:50 |
Merhabalar, 2005 model otomatik 206 'ım var. Aracımdan tak tak sesler gelmesiyle tamircinin yolunu tuttum. 1300 TL çıkan masrafa 1150 TL ödeyerek torsiyon takımlarını yaptırdım. Fakat hala takır tukur lakır lukur bir sürü ses geliyor. Tekrar tamircimle konuştum ön takım komple değişcek diyor. Şimdi konu şu ; tamirci beni bulmuşken biraz daha kazanayım diye mi düşünüyor yoksa aracın gerçekten ön takımının değişmesi mi lazım? Bu seslerin nerden kaynaklandığını nasıl anlarım ve ön takımı da değiştirirsem bu sesler tamamen kesilir mi? Bu arada başka tamirciye git diye düşünmeyin. 3 aydır tamircileri geziyorum. Hepsi farklı bir arıza çıkarıyor. Kimseye güvenim kalmadı maalesef :(
|
|
![]() |
|
muzzy35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2019 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 287 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dostum öncelikle geçmiş olsun
Usta aracı bi kullansın 15 dk tahminle giderseniz altta ne var ne yok değişirsin sıkıntı 1 tane vidanın eksikliği çıkar delirirsin biliyorum ustalar biraz nazlı ama sanayi yerine daha mahalle arası ustaya gidip boşta olunca gezelim diyebilirsin aanayidekiler genelde full çıkmazlar araca
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Bi rot balancıya gidersen 20 30 tlye ne değişmesi gerekiyor ne gerekmiyor hepsini tespit edip eline liste verir.
|
|
![]() |
|
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
malesef bulmuşken yolayım moduna almış kendini. eğer torsiyon bozuksa arkayı kriko ile kaldırıp lastiği elinle öne arkaya yapaarsan lastik oynar. önü kriko ile kaldırıp lastiğisağa sola öne arkaya oynatınca lastik oynuyorsa rot başı değişecek . kriko ile kaldırıp amortisörlere bak, eğer yağ sızıntısı varsa patlaktır,lakluk yapabiliyor . yağ toz karışıp çamur gibi bişey olmuştur ondan da anlarsın. normalde temiz toz olur. yanlış varsa düzeltsin arkadaşlar. sonuçta ben usta değilim. başıma gelenlerden biliyorum.
|
|
![]() |
|
SLTPEJO ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2021 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Öyle düzgün bir usta bulsam keşke:) @muzzy35
Düzenleyen SLTPEJO - 13 Temmuz 2021 Saat 12:25 |
|
![]() |
|
Arkadaşım sende de otomatik 206 var galiba değil mi?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |