![]() |
|
Sorunu bulamıyoruz yardım edin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Cemylmz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2021 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2021 Saat 21:24 |
bıktım artık denemedigimiz şey kalmadı sorunu çözemiyoruz
aracım 307 xr 2004 model benzin lpg 109 hp sorunum şu:aracın teklemesi,titremesi vs ne derseniz artık. aracımın arıza ısıgı zaten yanıyordu lpgdendir diyip üstüne düşmüyordum ama bi süre sonra motor arıza ısıgı 3 kez yanıp sönüp ses cıkardıktan sonra araç güçten düşüyor ve titremeye başlıyor. Mesela ışıklardayım araba tirtir titriyor koltugumdan hissediyorum tüm aracın titreyişini. mesela yokuş çıkıyorum cok dik bi yokuş olmasa bile araba o kadar güçten düşüyorki gazı köklüyorum anca yavaş yavaş çıkıyorum. bu sorunu aldıktan sonra düz yolda gidiyorum 50ye 60a gelince gene titremeye başlıyor öyle kullanıyorum e şehir içinde bile dikkat etmem gerekiyor. bu 3 kez yanmalı motor ikaz ısıgı arızasını vermezse eger o gün şanslı günüm o gün düzgün bi şekilde kullanıyorum. frang sensörü degişti bobinler değişti kaza yaptım motor bile değişti. otomatik sansızamn değişti (bunlar bu arızadan dolayı değişmedi zaman içinde değiştiler) adanada bunu çözebilicek usta bulamadım. lütfen yardım edin artık
|
|
![]() |
|
Cemylmz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2021 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
edit:anomalie antipollution diye bi arıza gösteriyor ama alakası oldugunu sanmıyorum
|
|
![]() |
|
BedirXan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle geçmiş olsun. Antipollution hatası da verdiğini söylemissin. Bu hata bildiğim kadarıyla hava-yakıt karışımındaki dengesizlikten dolayı oluyor ve rolanti dalgalanması ve motorun sarsıntılı çalışmasına sebebiyet veriyor. Öncelikle bir dalgalanma var mı yokmu dikkat edin. Dalgalanma milimlik dahi olsa sıkıntı çıkarıyo. Sonrasında Boğaz kelebeğine de bir baktırın derim. Yani kelebeği ve rolanti motorunu temizletin ve adaptasyon yaptırın. İnşallah bu uygun çözümle kurtarırsınız.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |