![]() |
|
Sabahları ilk çalıştırmada sorun yaşıyorum(YARDIM) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
caneru ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2021 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2021 Saat 15:48 |
arşkadaşlar öncelikle herkese selam,
aracım 1.4 feline. geçen sene araca lpg kit taktırdım ilk başlarda sorun yoktu ama 1-2 ay sonunda sabahları önce gaza basınca devir düşmeye başladı şimdilerde ise gaza bassam basmasam da devir düşerek stop ediyor. ( araç tek marşta marş alıyor ama) 2-3 marş denemesinde devri 2 bin devirin üstünde tutabilirsem sonrasında araç nomale biniyor. bir kaç yere götürdüm benzin pompasından olabilir dediler ama ilk çalıştırma sonrasında aracı benzinde kullandığımda bir problem yaşamıyorum küçük oranda sarsıntılı çalışma dışında. Ayrıca lpg ye geçince her hangi bir problem yok saat gibi çalışıyor. sorun gerçekten pompada olabilir mi? sadece pompayı alsam şamandıranın hepsini almasam sorun düzelir mi yardımlarınızı bekliyorum
|
|
![]() |
|
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hiç o bu değil, önce lpg sigortasını sök, vanadan da kapat. biraz öyle sür bakalım ne oluyor ? dediklerini birebir lpg regülatöründe yaşadım.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |