![]() |
|
206 x line 2004 model.... Teyp almak istiyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mesutaslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Haziran 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mesutaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2021 Saat 03:57 |
Arkadaşlar İnternet te kamera teyp bir arada ürünler var 400 500 TL arasında.. Bildiğimiz teyp yani geri görüş kamerası da var hatta işinde. Bide duble ekran Android multimedya olanlar var kocaman 9 inç filan.. Buda aynı fiyatta. Hangisi almam lazım hangisini önerirsiniz. Çerçeve filan da almak lazım mı... Peugeot 206 x line 2004 model araca uyar mı diye satıcıya soruyorum uyar diyor.. Ama kaç pin 1 ve 2 pin mi din mi diye Bi olay var. Fkir Verirseniz sevinirim..
|
|
![]() |
|
Sail ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oem ürünler var. Benim tavsiyem bu. Ama 400-500 civarında değil. 1700 den başlar. Double, 206'ya nasıl olacak? Ayrıca android olanların 400-500 olduğundan emin misiniz? Öyleyse ben de yapayım :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |