![]() |
|
P1166 Hata Kodunu Alıyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bi_ince ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2021 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mart 2022 Saat 19:36 |
Sorunu çözdünüz mü çözdüyseniz nasıl çözdünüz
|
|
![]() |
|
Stilem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba
Peugeot 207 1.4 Hdı Stage2 Oem hibrit intercooler downpipe cut out açık hava filtresi Enjektör turbo triger baskı balata periyodik bakımı yapıldı Aracımda sakin kullanımda veya gaza dip gaz basıp hemen çekince böyle tekrarlayarak hiç bir sıkıntı yaşamıyorum. Dumansız yazılımda sorun yaşamıyordum dumanlı yazılıma geçince bu sorunu yaşamaya başladım 5 saniye dip gaz yapınca aracım stop ediyor motor arıza lambası yanıyor ve p1166 hata kodunu alıyorum 20 30 saniye sonra marş verince aracım çalışıyor tekrar dip gaz yaparsam stop ediyor bu arızayı yaşayan veya çözümünü bilen yardım edebilir mi
Düzenleyen Stilem - 02 Haziran 2021 Saat 00:02 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |