![]() |
|
206 Fara bağlı hararet göstergesi değeri değişiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Meerrtt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2021 Saat 22:35 |
Merhabalar
![]() Şöyle bir problem var aracım 93-95 arası bir değere geldigimde düzenli olarak fan açıyor daha yukarda açtığını görmedim. Farları actigim zaman uzun kısa ya da park ışıkları açtığım zaman gösterge o an 90 derecedeyi gösteriyorda az önce bahsettiğim gibi farları açınca gösterge yavaş yavaş gözle görülür bir hızla 100 dereceye çıkıyor. Farları kapatınca geri eski haline geliyorlar aynı hızla düşüyor. Bir kac oto elektrikciye gittim sorunu bulamadılar. Yardımcı olabilcek ? Nasıl yol izleyebilirim ? Problem nedir ? Şimdiden teşekkürler. Düzenleyen Meerrtt - 26 Mayıs 2021 Saat 23:07 |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhabalar muhtemelen bsı ile alakalı bir sorun olabilir. ivedikte mas peugeot var sefa ve abdurrahman ustalar isterseniz bir gidin görüşün 206 konusunda iyilerdir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Meerrtt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
kaan206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2019 Konum: EDİRNE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 465 |
Beyinle alakası yok far şaseleri beya akü den gelen şase zatır kalıyor ondan
|
|
![]() |
|
kaan206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2019 Konum: EDİRNE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 465 |
Araç egzostan su atsa bile alışkanlık olmuş cvp aynı beyin 😀
|
|
![]() |
|
Bi_ince ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2021 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
Araçtaki elektrik akımı yükselince oluyor zamanla elektrik aksamının eskimesinden kaynaklı benim eski aracımda oluyordu usta takılma bişey olmaz anormal bi durum yok demişti öyle kullandım sattım
|
|
![]() |
|
Şase güçlendirme yaptilar düzelmedi. Tesekkur ederim.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Şase güçlendirme nereye yapıldı? Aküden şanzıman üzerine yapıldıysa tabiki faydası olmaz far elektrıik tesisatına sase guclendırmesi yapılmalı...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |