![]() |
|
2 Tronic Yarı Otomatik Vites Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
headdead ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2020 Konum: İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2021 Saat 13:48 |
Merhaba arkadaşlar,
Peugeout 207 yarı otomatik aracım var, vites kolu geçişi çok sert n den a ya veya n den r ye geçişlerde kol gitmiyor aracı oto yıkamaya veriyorum abi vitese alamıyoruz diye soruyorlar sert itin diyorum o derece yani arada sırada da özellikle dur kalk trafik te vites kutusu arızası veriyor araba kafa atar gibi oluyor kalkışta sonra kontak kapat aç yapıyorum düzeliyor ama dediğim gibi sadece yoğun trafikte var bu sorun otobanda vs hızlı giderken yada duraklama olmazsa vites kutusu arıza vermiyor ancak vitesin a veya boşa geriye vs alırken sert olması her zaman var ısıyla vs bir alakasını kuramadım vites kolundaki switchden olabilir mi?
Ek olarak bir şanzumancı aradım yazdığım gibi anlattım baskı balatadandır dedi ama deneme yanılma ile para harcamakta istemiyorum vites kutusu arızası belki baskı balatasından olabilir ama vitesin koldan sert geçmesinin bir alakası yok gibi başına gelen fikri olan var mı ? Düzenleyen headdead - 25 Nisan 2021 Saat 13:48 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |