![]() |
|
Bagaj Pandizotu ve Fitili |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
egemen_celik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şubat 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı egemen_celik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Mart 2021 Saat 17:27 |
Merhaba,
2008 model 207 Cabrio aracımın bagajı için pandizot ve bagaj fitili araştırıyorum fakat hiçbir yerde bulamadım. Bu 2 ürünü nereden bulabilirim? İstanbul anadolu yakasında sormadığım peugeotcu kalmadı. İnternettede çok araştırmama rağmen hiçbir kaynak bulamadım.
|
|
Egemen ÇELİK
34 DTS 871 |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba hocam biraz zor gibi ama parça kodu ile arama yaparsan daha iyi olur bağaj fitili parça kodu
bu sitede ise istediğin parçanın oem kodunu bulabilirsin. araştırmanı ona göre yapmanı tavsite ederim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
egemen_celik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şubat 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı egemen_celik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok Teşekkür ederim
![]() |
|
Egemen ÇELİK
34 DTS 871 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |