![]() |
|
206 çakmaklık sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dogukan.aydogan2 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mart 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dogukan.aydogan2
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mart 2021 Saat 23:09 |
Abilerim kardeşlerim aranıza yeni katıldım çözemediğim sorunuma yardımcı olabilirsiniz diye düşündüm 1 yıldır 206 1.4 hdi sahibiyim araçtan gayet memnunum fakat son 4-5 aydır araba çalıştıktan bir süre sonra akü ışığı yanıyor neden yandığını yeni keşfettim akü ışığı yandığında çakmaklık tavan lambası ve 4 lü flaşörde çalışmıyor yolda giderken kendi kendine ışık sönünce çalışmaya devam ediyor başına gelen çözümünü bulan birisi varsa bana yardımcı olursa çok mutlu olurum
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aramıza hoşgeldin. Muhtemelen kısa devre var bir yerlerde kardeşim ivedikte mas peugeot var 206 elektrik ve elektroniği konusunda tecrübelilerdir istersen git bir baktır fiyat al derim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
dogukan.aydogan2 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mart 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dogukan.aydogan2
![]() ![]() ![]() ![]() |
Müsait bi zamanımda gidiyim baktırıyım sorunu çözünce burayada yazarım teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dogukan.aydogan2
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sorunumu çözdüm bu aralar sıkça çalışıp stop etme durumuda olmuştu sorun kontak termiğindeymiş termiğe röle bağladılar şimdilik sorunum düzeldi akü ışığım yanmıyor her şeyim çalışıyor tek marşta arabada çalışıyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |