|
508 2012 model benzinli vites kuyusu arızası uyarı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Ufuk3535
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2021 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2021 Saat 16:50 |
Merhaba arkadaşlar aranıza bursadan katılıyorum
Yeni aldığım 508 aracım bugün market için durduğum da tekrar çalıştırmak istediğimde frene basarak çalıştırmaniz lazım gibisinden uyarı verdi Frene basiyordum oysa bir kaç denemeden sonra vites kutusu arazasi hatası verdi Bu forumda buna benzer hata olduğunu okudum akü başını sokup taktım düzeldi Servise gittim ama bakamadilar haftaya gün verdiler hersey olabilir dediler Bu sekilde hata alan oldumu Beyinden olma durumu varmıdır Fren lambaları yanıyor geçişler de gidiş sorunda yok Umarim kötü bir şey çıkmaz
|
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Fren müşürü arızalı olabilir. Iki tane müşürü oluyor genelde. birisi fren lambaları için diğeri vites için. O yüzden fren lambasının yanması fren müşüründe arıza olmadığı anlamına gelmez.
|
|
Ufuk3535
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2021 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Peki bu müsür Nerede bulunuyor yani takip çıkarmak için işçilik gerekiyor mu zahmetlimidir
Vites kutusunda arıza olsa akü başı sokup takmak ile duzelmezdı diye düşündüm Akü ne durumda bilgim de yok belki zayıftır Yani araç hiç kontak basmadi
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhabalar hocam arkadaşımızın dediği gibi müşürde problem var büyük ihtimal. Eğer hala başka bir sıkıntı düşünüyorsanız orjinal yazılımla hata kodlarına baktırmanızı tavisye ederim. işçilik zahmetli değildi hocam kendiniz de yapabilirsiniz. Vites kutusu arızası içince zayıf akü sebep olabilir. Akü ölçümü yaptırmanızı tavsiye ederim.
Düzenleyen sonerkyl - 01 Mart 2021 Saat 08:49 |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |