![]() |
|
Vites boşa çıktı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Haksan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2021 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2021 Saat 02:45 |
Merhabalar, aranıza yeni katıldım pejo 207 1.4 vti benzinli 2006 trend paket aracım ile yolda giderken kırmızı ışıktan kalktım 1 den 2. Vitese attım hareket ettim, daha sonra vites boşa çıktı ve sağa çektim daha sonra araç viteste olduğu için istop ettim. Daha sonra debriyaja basarak çalıştırmak istedim aracım çalışmadı ve böyle bir olay başıma ilk defa geliyor, ne oldu ne bitti anlamadım müsait bir yere çektim aracımı kilitledim bıraktım ne olmuş olabilir bilmiyorum masrafı ne tutar neden böyle bir şey oldu ne olmuş olabilir yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhabalar geçmiş olsun. vites halatı yada debriyaj fiberinden sıkıntı olmuş olabilir. iyi bir ustanın bakması lazım. çekiciyede çıkmaya bilir araç. sökmeden bir fiyat söylemek zor. ortalama 1000-2000 tl gözden çıkarmak lazım.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |