|
Peugeot 107 şanzıman sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Okngz
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2021 Saat 21:41 |
Merhaba arkadaşlar. 2010 model 63 binde 107 aracım var. Aracım aylardır uğraştığım bi problem hakkında danışmak istedim. Aracım da seyir halinde iken hiç bir sorun yaşamıyorım ancak dur kalklarda araç zaman zaman 1. Vitese geçmiyor boşta kalıyor ve ilerlemiyor sadece motor devri artıyor vitese geçmiyor arabayı 1-2 defa kapat aç yapınca düzeliyor bazen hiç düzelmiyor. Ayrıca ön göstergede vitesi göremiyorum. Bir iki ustaya gösterdim ancak geçiçi tamirler oldu ve tekrarladı şanzıman beyni değişmesi gerekiyormuş ve yüksek mevlalar söylüyolar. Başına böyle bi durum gelen var mı?
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhaba
görüntü gerçekten şanzıman beyni gibi duruyor. Benzer bir durum benim 3008 de de oluyor.
|
|
Okngz
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Çözüm bulabildiniz mi?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |