|
2018 partner tepee ısıtma buji ikaz lambası |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ulas55
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2020 Konum: tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2021 Saat 12:20 |
merhaba arkadaşlar 2018 trafiğe çıkışlı henüz 28000 km de 1.6 hdı 115 hp partner repe aracım da sabahları kontağı açtığımda özellikle şu soğuk günlerde kızdırma bujilerinin devreye girdiğini gösteren bi lamba olması gerek sanırım fiorino aracımda yaz kış yanardı sadece yanma süresi değişirdi bunun ekranına bakıyorum öyle bir ikon da yok anlamadım gitti genel olarak mı göstergeye konulmadı acaba dizel araçlarda olmayanını görmedim açıkcası varmı başına gelen böyle aracımda hiç bi sorun da yok tek marşta çalışıyor hiç bir hata yok.şimdiden tşk ederim değerli yorumlarınız için iyi forumlar.
|
|
en güzeli tabiki senin olandır.
1999 wv polo 1.6 alm 2013 fiat fiorino 1.3 mj. panaroma 2017 toledo 1.4 tsı dsg 125 hp aktif kullanılan 2017 partner tepee 1.6 hdı 115 hp allure aktif kullanılan |
|
Murat.65
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2021 Konum: Van Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Herhangi bi sıkıntı yok aracınızda benimde Berlingo marka aracım var havalar cok soğuk olmadığı sürece kırdırma buji ışığı yanmaz her kontak açtığında ömrü uzun olsun diye yapılmış bişey sanirim
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |