|
301 göğüs ışık seviyesi ayarı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
kaant288
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2021 Saat 23:33 |
Arkadaşlar merhaba. 301 aldım ve Aranıza yeni katıldım.ufak bi sorum olacak. Göğüs ışık seviyesini ayarlayabiliyormuyuz . ? Bi forum sitesinde birisi kontak kapalı servis beklemesine girdikten sonra farklı tuşkombinasyonlarınauu basılı tutarak ışık servisi ayarlandı yazmış ama nasıl oldu o kadar uğraştım olmadı yapamadım. Bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum. Şimdiden tşkler. u
|
|
kaant288
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Güncel
|
|
Ak74
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Takip
|
|
mahmutr
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2020 Konum: Kars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba.
Ben 3 yılı aşkındır 301 kullanıyorum ancak sadece Yol Bilgisayarının ışığı ayarlanabiliyor diye biliyorum. |
|
Onuda Yaparız Sorun Yok.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |