![]() |
|
206 1.4 xline motordan gelen ses ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mustafafidan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kasım 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mustafafidan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2020 Saat 23:48 |
Tekrar merhabalar arkadaşlar. Az önce uzun yoldan geldim. Ve son bir kaç km kala böyle bir ses gelmeye başladı. Ben V kayışı diye düşünüyorum ama forumda bu sesi şıp diye anlayacak çok arkadaşımız var. Bu ses nedir arkadaşlar ? Diğer kayış seslerine baktım buna çok benzemiyor benim aracın Videoyu bırakıyorum saygılar sevgiler..
Düzenleyen Mustafafidan - 20 Aralık 2020 Saat 23:49 |
|
![]() |
|
Yasam79 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2019 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayni ses benim arabada da vardı daha yeni yaptırdım. Kayış büyük dedi usta o yüzden ses yapıyor, değiştirdim ve anında kesildi ses.
|
|
![]() |
|
Mustafafidan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kasım 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mustafafidan
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benimki uzun yoldan sonra inceden başlayıp bu hale geldi. Şuan ustaya götürmeye bile çekiniyorum yolda bir şey olur diye
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
v kayışı ve rulmanlarından geliyor ses. set olarak değişmesi lazım sadece kayış değişimi yaptırmayın.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mustafafidan
Merhabalar. Arkadaki minik gıcırtı oradan ama sesin ana kaynağı direksiyon pompasıymış. Usta değiştiriyor şimdi direksiyon pompası v kayışı ve rulmanları
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Aynen direksiyon pompası kasnağı dan geliyor
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |