![]() |
|
boyle bir sorunla karşilassanız ne yapardınız???? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2009 Saat 21:46 |
arkadaslar benım gt yı bundan 5 ay once motor tıtremesı yuzunden gorala
goturdum arabam yaklasık 3 gun incelemede kaldı almak için gittiğimde
arabada bi problem olmadıgını benzinden kaynaklandıgını ama sorunu
hallettiklerini soylediler bende eyvallah dedim cıktım konya yoluna
ufak gazlamalardan sonra ısıklarda aracın tıtremesinin arttıgını
farkettim yine gorala gittim tam yeni kaydı açtırırken ustanın biri
geldi ve aracı tek oto ya goturmemi tavsiye etti(ordaki ustalar daha
iyiymiş) tamam dedim çıktım.
arabayı ertesi gün tek otoya göturdüm ve göraldan sonra karşılaştıgım ilgiye şaşırmakla birlikte servis kaydını açtırdım aracı bırakıp çıktım.3 gun sonra tek otodan telefon hatanın ne oldugunu anlayamadıklarını almanya masaya aracın parametrelerini ve titrediğini belirten bir mail gönderdiklerini söylediler 3-4 gün içinde cevabın gelecegi ve işleme baslanılacagını belirttiler.onada ok dedim ve mailin gelmesini beklemeye basladık.mail bi kac gün içinde geldi ve cevap;sente problemi.tek oto kasım ayında sente aparatı siparişini verdi ve gelince haber vericeklerini söylediler.aradan 2,5 ay gecmesine rağmen ne sente aparatı var ne haber.tabi bu arada araba iyice sapıtmaya,güc kesmeye,cok yakmaya ve tarifi imkansız sesler cıkarmaya basladı. beklemekle olmuyo bı peugeot turkiyeyi arıyım bi bilgi alıyım dedim ve tek oto nun sipariş verdiği parçanın daha uzunca bir süre gelmiceği cevabını alınca iyice sinirlendim ve o zaman napıcaz dedim.sonuc aynı bu sefer abc servise yonlendirdiler orda aparat varmış gidin halletsinler diye bi cevap aldım.dün aracımı abc ye bıraktım bugun sorun halloldu diye aradılar sevine sevine gittim.aracıma bindim ve fiyasko araç hala titriyor.indim servis müdürünün yanına gittim sorunu söyledim aldiğim cevap;sorunun ne oldugunu bulamadık. simdi arkadaslar ankara gibi büyük bir kentte hizmet veren bu 3 peugeot servisi bu sorunu bulamıyorsa kim bulucak.sonucta servis olmak sadece bakım yapmaktan ibaret deil.... |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle sizi ve aracınızı tanırsak daha net yardımcı olabiliriz. Yanlış bir yönlendirme yapmamış oluruz.
Aşağıdaki link bu konuda size yardımcı olacaktır.
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun yaa.Üzüldüm..
|
|
![]() |
|
İsmail ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
allah kimsenin başına vermesi
|
|
Kalem Yokki İmza Atıyım... xD xP
|
|
![]() |
|
ismim burak ankarada oturuyorum aracım 207 gt
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Peki arabanın garantisi yok mu..Sonuçta yeni bir araç olması lazım..
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
belliki abc' de yeni parçayı takmamış. malesefdir ki yetkili servislerimiz özellikle gti, gt ve rc sınıfında çok tecrübesizler. Ama bir hukuki zorunluluk olarak yetkili servisin belli bir süre (bu süre ürünün teknolojik ömrüdür) yedek parça ve tamir desteğini vermek zorundadır, araç garanti kapsamında olsa bile.. Murat ustanın iletişim adresini vereyim size kendisi GTI sınıfında tecrübeli bir ustadır en azından bir danışırsınız.
İvedik organize sanayi bölgesi merke sanayi sitesi 21.cad 574.sok No:29 İvedik.
Tel : 394 39 66
Cep : 544 790 16 50 Kroki :
![]() |
|
![]() |
|
arkadasım cok saol da su an servislerle cok dip dibeyim her gidişimde ince ince arabayı inceliyolar bişey bulsalar anında garanti dışi bırakıcaklar sanki ama yinede çok teşekkur ederim
|
|
![]() |
|
dc01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
KARDEŞ BENDEDE GT VAR DEDIGN GBI ILK CALISIRKEN BI TITREME YAPIYOR SONRA GECIYOR BENDE ISININCA SEN HALLEDEBILDIN MI?SORUNU PEKI?
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
geçmiş olsun ama işte bide böyle servisler var
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |