|
Dönerken savrulma sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
gabriel95
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2020 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gabriel95
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2020 Saat 21:50 |
Herkese merhabalar aranızda yeniyim.Aracım 2000 model 1.8 306.
Aracım kazalı bir araçtı toplandı ufak ufak yaptırıyorum.Uzun süredir aracı kullanamıyorum evin önünde yatıyordu bugün gezmeye çıktım araç 80 kmh üzeri hafif virajda bile kayıyor ayağımı gazdan çekmesem savrulacaktım.Araç üstünde 185/65/15 lastikler var amortisör durumlarını bilmiyorum bulunduğum yerde usta bulmak çok zor Usta'dan yanada çok sıkıntım var İzmir'de güvendiğiniz önerebileceğiniz bir usta varsa önerirseniz çok mutlu olurum.Araçla o kadar uğraştım ki artık keyifle binmek istiyorum.Sizin bu sorun ile ilgili düşünceleriniz nelerdir paylaşırsanız sevinirim iyi forumlar arkadaşlar.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle aramıza hoşglediniz. bu tip sorunların kaynağı genelde lastiklerden de kaynaklı olur. kayma olayı kuru ıslak fark ediyormu. eğer durumunuz varsa komple alt takım sıfırlatmakta iyi bir seçenek uzun süre binecekseniz amotrisorlerden takozlara kadar yaptırın derim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |