![]() |
|
Bilinmeyen parça ve hız sabitleme yapılır mı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
batukerim ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2020 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı batukerim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2020 Saat 08:53 |
Merhabalar resimde göründüğü gibi yukarıdan gelen bir parça var sarkıyor aracı çalıştırıp bastım herhangi bir şey olmadı bu parça ne olabilir birde aracıma hız sabitleyici takmayı düşünüyorum 2005 model 206 HDİ fren switch 4 soketli olması gerekiyor demişler acaba fotoğraftaki soket midir cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 adet soket değil kablo olması gerekiyor diye biliyorum o sivic fren pedalından mı çıkmış aracı çalıştır sivicin düğmesine bas fren lambası yanıyor mu bak debriyaj yada frenin olabilir o sivic
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
batukerim ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2020 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı batukerim
![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki yukarıdan salınan parça hakkında bir bilginiz var mı?
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o debriyaj ile alakalı yerinden çıkmış. fren sağdaki soket 4 lü gözüküyor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |