|
Rolanti ve duman |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Harun26
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2020 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2020 Saat 17:20 |
Herkese merhaba. 2011 1.6 thp acces manuel kullanıcısı olarak aranıza yeni katıldım. Aracım 135 bin km'de. Severek aldığım aracı tanımaya çalışıyorum. Araç bir süre rolantide bekledikten sonra kalkış esnasında eksozdan bir miktar beyaz duman çıkıyor,sonra kesiliyor. Bu normal midir yoksa motorda yada ekzost sistemindeki bir sorundanmı kaynaklanıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aramıza hoşgeldiniz. Genelde ilk çalıştırma oluyor bazen bende 308 vti vardı. aracınızda su eksiltme vs. dumanda koku yoksa sıkıntı yok hocam.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Harun26
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2020 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hoş bulduk hocam. Öncelikle zaman ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Sıvı kontrollerini sık sık yapıyorum,eksilme yok. İki gün önce ustaya baktırdım,10 dk. Kadar rolantide çalıştırıp denedik bu sefer beyaz duman çıkmadı,ustamda kontrol ettikten sonra problem olmadığını,vazen klima sıstemi açıkken bu durumun olabileceğini,bununda normal olduğunu söyledi. Şımdi içim daha rahat. Yoksa motordan girip,turbo ve katalitik konvertörden çıkacaktım😀
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |