![]() |
|
Lpg de hırıltılı çalışıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Hardfrest ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2020 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hardfrest
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2020 Saat 18:26 |
S a arkadaşlar, aranıza yeni katıldım, hepinize hayırlı günler kazasız belasız sürmüşler dilerim,
15 gün kadar önce 2009 model 1.4vti 95 bg pejo 207 araç satın aldım, prins marka lpg takılı araçta yaklaşık 5.5 senedir, aracımda 15 günde 2 sorun gördüm, sizlerle paylaşıp sizlerden bilgi almak istedim. 1.si araç benzinde canavar gibi çalışıyor hiç bir sıkıntı yok, ancak lpg de ışıkta vs durdugumda araç nefes alıp veriyor gibi çalışıyor, aracı sallıyor resmen, benzine aldıgım an düzeliyor, yada ilerlediğimde, gidişinde vs bir sorunu da yok, lpg ciye sordugumda boğaz kelebeği temizlenecek dedi, bundan hariç nefes alıp verme başladığından beri araç kalkışta çok sarsılıyor, ayağımı gazdan çektiğimde vuruntu yapıyor. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim, yani sorun nedir? 2.sorunum ise aracım aşırı derecede benzin yakıyor, yani 30 40 sn sonra lpg ye geçen bir araç için, 116 lira full depo lpgyle beraber 50 liralıkta benzin gidiyor, her çalıştırdıgımda milim iniyor gösterge, bu normal mi? Işık yanıyordu benzin aldım 33 lt aldı sadece, gösterge de mi sıkıntı var acaba, şimdiden teşekkür ederim, cevaplarınızı fikirlerinizi bekliyorum, iyi akşamlar |
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çözüm bulamazsan 1. Sorununa özelden mesaj atarsın yardımcı olmaya çalışırım
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
Hardfrest ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2020 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hardfrest
Özelden nasıl yazabileceğimi bulamadım, çözüm arıyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim burdan
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Hangi ilde ikamet ediyorsun telefonla görüyorsan olmaz bilgisayardan girip isminin üzerine sağ tıklayıp özel mesaj yolla dersin
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hardfrest
Bursa ikamet, burdan neden yazmıyorsunuz
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Form kuralları ve yeni çıkan yasadan dolayı malesef yazamiyoruz Bursa da anlayan bir usta yok di mi kime gitsen ya kelebek ya sibop yada bu motor LPG uyumsuz diyordur. Sen hafta tatilin hangi gün se buluşalım birde ben bakayım su senin aracına son care olarak ismailkayay0215653@gmail.com adresine mail atabilirsiniz. Ad soyad telefon ben sana dönerim
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |