![]() |
|
Kırmızı renk güneş yanıkları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mustafa zengin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2020 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mustafa zengin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Haziran 2020 Saat 01:37 |
Aracim 2006 model 206 kırmızı renk ve çeşitli yerlerinde güneş yanıkları var ama bunlar gitgide açılmaya başlıyor pasta cila yaptirsam bunu engellermi
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz hocam. Maalesef tek çare boyatmak. Yaptırılacak diğer geçici çözüm olacaktır.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
teacherloper ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2017 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı teacherloper
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende de 2005 307 var, ustalar 6-8 hafta boya işi var, 4500~5000 TL arası da fiyat veriyorlar.
Hadi parayı 5-6 ayda denkleştirirsin belki de 8 hafta nedir, dmax'te adam tek başına söküyor zımpara yapıyor 2,3 gün fırın boya ile bitiriyor. Her araba 6,8 hafta sürse dmax nasıl yayın yapıyor :) Vazgeçtim, bi süre sonra alışıyorsun hocam. |
|
![]() |
|
kaan206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2019 Konum: EDİRNE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 465 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
6-8 hafta biraz uzun evet ideali 1-2 haftadır. Her halde sizin boyacı biraz yogun ya da gerçekten işi özenerek yapıcak. 1 haftadan önce bu işi yapan usta ve boyadan pek bir şey beklememek lazım İstanbulda sabah bırak aksam al komple boya yapan yerlerde var 2000 tl ye... 1 gun sokme 1-2 gun zimpara 1 gün gocuk vs düzeltme 1 gun macun çekme 1 gun macun kuruma 1 gun astar atma 1 gün hataları duzeltme 1 gun boya öncesi temizlik 1 gün boya 1 gün kuruma 1 gün toplama 1 gün pasta cila Bir kişide 10 kişide calışsa minumum süreler bu. 15 gün minumum gibi.
Düzenleyen kaan206 - 01 Temmuz 2020 Saat 13:15 |
|
![]() |
|
teacherloper ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2017 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı teacherloper
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba Kaan hocam, sanırım usta sadece benim araba ile ilgilenmek istemiyor, arada gelen işleri hep öne alıp kazanmaya devam edecek. Ben ustalar kazanmasın demiyorum ama hem o kadar süre verip hem 4500 5000 istemeleri garibime gitti.
15 gün 4500 dese gene biriktirir boyatırdım muhtemelen.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |