![]() |
|
307 ön gösterge paneli sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
abdullah87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2020 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı abdullah87
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2020 Saat 22:25 |
arkadaşlar mrb
aracım 2003 model 307 xs tir.birgün aracımın uzaktan kumandası çalışmadı bende kapı normal şekilde açtım vede çalıştırmak istediğimde aracımın gösterge paneli de çalışmadı.akabinde marş bastım tabiki marşta almadı.ne yaptım ne ettimse araç çalışmadı.kutup başı sökmekten tutun sigortaları söküp kontrol etmeye kadar.daha önce aynı sorun başına gelmiş olan yada bir çözüm yolu bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.şimdiden teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
abdullah87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2020 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı abdullah87
![]() ![]() ![]() ![]() |
bu arada yazmayı unutmuşum sadece teyp çalışıyor geri kalan hiçbir şey çalışmıyor pencereler sinyal vs..
|
|
![]() |
|
whisky ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2017 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 315 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
basitten başlayaraktan; akü ölçümü. genelde bütün elektriksel sorunlar basit olarak aküden başlıyor. teyp demişsiniz evet belli bir voltajın altına indiğinde farlar dahi yanabilir ama marş vs çalışmıyor. bsi ıslak veya nemli mi diye kontrol de edebilirsiniz basitçe 307 de.
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Aynen önce akü kontrolü yaptırın. Birde motorda bulunan sigorta kutusunun alt tarafinda çok büyük maksi sigortalar var onları kontrol edin. Maksi sigortalar ilk başta bakınca görünmüyor. Motordaki sigorta tablasinin alt kısmında kalıyor.
Düzenleyen talip206 - 29 Nisan 2020 Saat 16:39 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı abdullah87
![]() ![]() ![]() ![]() |
cevaplarınız için teşekkür ederim. araba çalıştı fakat kendiliğinden bu sefer far yanmaya başladı ertesi gün komple gitti galiba aküyü bitirdi şimdilik evin önünde bekliyor pazartesi tekrardan bi el atacağım.nette araştırmalarımda bsi oksitlenme yapma sorunu olabileceği gibi geldi.acaba bsi yi kendim söküp temizlemeye çalışsam yapabilir miyim?
bakalım zaman ne gösterecek
|
|
![]() |
|
muzzy35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2019 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 287 |
Sa hocam benzer sorun bende oldu geçenlerde benim kaputla cam arası su kaçmasın diye olan plastik ömrünü yitirmiş içeri su alıyormuş bu sebeple akünün arkasında bulunan beyin (artık herneyse tam bilmiyorum) soketleri oksitlenmiş tahminim su sadece sağ taraftan dokunduğu için benim otomatik vites kilitli kaldı yani hiç tepki vermedi hiçbirşeye sağolsun sakaryada zafer tongaz ustayı aradık çıkar temizle tak düzelir dedi ben çıkaramadım ama yerinden biraz oynatıp taktım düzeldi. Sende bi söküp takalbilrsen düzelebilir.
Ayrıca temizlemek için wd40 ve diş fırçası ile yapılacakmış ben aldım ama dediğim gibi çıkaramadım hafif oynatabildim oda işe yaradı . Ama tabi rn yakın zamanda bi ustaya gitmek gerek :)
|
|
![]() |
|
Kadir40 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2020 Konum: Kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Ön cam ızgarasindan bsi beyni şu alıyor kaputu kaldırdığınızda cam altındaki döşemeninde yaş olduğunu görürsünüz bu arada arabayı çalıştırıp biraz yol giderseniz motorun sıcağıyla kuruyor bu hatayı yağmur yağdığında yada arabayı yıkadığınızda görüyorsunuz ben cam ızgarasini söktüm içine silikon sıktım taktım aküyü sokup beyni folyo ile sardım kurtuldum bu sorundan ekranda tüm lambalar yanıyor ön kısa farlar kendi kendine yanıp sönüyordu
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |