|
2006 307 1.4 16v tekleme arızası |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
06ank307
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2019 Konum: 307 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2020 Saat 20:48 |
iyi akșamlar bende 2006 model 307 1.4-16valf var araçta lpg yok benzinli araç sürekli 4 silindir ateșleme arızası veriyor 4 silindir bujisi söküyorum hep ıslak diğer silindirlerde sıkıntı yok 4 silindir enjektör değiștirdim yine aynı buji değiști yine aynı kompresyon ölçtüm 150 çıkıyor arıza kodunu 2 kere sildim șimdi arıza koduda vermiyor lambada yanmıyor ama araç tekliyor 4 silindir bujisi hep ıslanıyor. Sizce arıza neden olabilir iyi akșamlar
|
|
ismailkaya
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
aracinda motor üst koruyucu kapagi var mi
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Geriye bobin arızası kalıyor hocam. Bobinin lastiklerini çıkarıp bakır uçlarına bakın oksitlenme varsa büyük bir ihtimal arızalıdır.
|
|
06ank307
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet motor izalasyon kapağı var.
|
|
06ank307
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
2006 model yani yeni tip bobin lastikleri çıkıyormu ben söktüğümde komple geliyor.
|
|
ismailkaya
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
|
buji içten mi ıslak dıştan mi islak dıştan derken bobini sökünce buji yatağı mi ıslak birde aracında Su eksiltme var mı? Eğer su eksilme yaşıyorsan conta yakmış olabilirsin bobin buji ölçümlerini yaptir.
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
06ank307
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ıslatma bujinin atešleme tırnağının olduğu yerde yani enjektör den gelen benzin arabada su eksiltme yok hararet filanda olmadı kompresyon saati var õlçtüğümde 150 çıkıyor ișin ilginci araba 2 kez 4 silindir ateșleme arızası verdi birdaha da ne lambayı yaktı nede bilgisayda arıza kaydı olușturdu. Ama araba tekliyor ve patırdıyor çekiș yok
|
|
ismailkaya
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
|
bobin bağlantı kabloları var hava filtre kutusunun altından bobine gidiyor bu kabloların biri kopuk olabilir onlarıda kontrol et hava filtre kutusunu sök bobine giden kabloları kontrol et
|
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |