![]() |
|
307 1.6 hdi cekis dusuklugu kara duman |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Agokoren ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2020 Konum: Eskisehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2020 Saat 15:47 |
Oncelike herkeze s.a hayirli gunler
Arkadaslar 2006 model 1.6 110 dizel 307 aracimda bazi problemler vardi ve sonuca ulastik sukurler olsun ayni problemi yasiyan arkadaslar icin bilgi amacli paylasiyim dedim ben cok aramistim Son zamanlarda aracimda meshur antipolition hatasi vardi bu ariza ciktiginda cekis yari yariya dusuyordu normal bi ustaya gittim pcye baglattim sadece hava akismetre arizasini verdi neyse degistirdik usta arac hakkinda bunun motoru bitik turboda biraz yag kacagi vardi turbo bitik dedi moralimi bozdu Aradan biraz zaman gecti cekis yine dustu kara duman fazlalasti yakit 2 katina cikti bi tanidik vasitasiyla baska bi ustaya gittim kaputu acti bunun katalizoru tikanmis yakita ilac atalim dedi ilaci attik hic bi fark yasamadim daha sonra bi arkadasim sayesinde ilker ustayla tanistik (eskisehir kucuk sanayide ilker oto ) pejocu ilker diyince herkez taniyormus zaten Gittim kaputu acti bakarken turbon calismiyor senin dedi dedim abi onca usta bakti nasil calismiyor neyse turbonun altinda ince bi boru var o kirilmis kesti ek yapti takti yerine vakum borusu sanirim bi dolan gel dedi bi ciktim araba adeta sahlandi ben turbosuz geziyormusumda haberim yokmus daha sonra bi bilgisayara bagladik kizdirma bujilerimin hepsi patlamis ( bu arizalari diger uslarin pcleri goremiyor ) cekisi buda dusurur biraz dedi motor gayet saglikli turbodaki kacakda ust borunun dibinden geliyor dedi yag bakiminda hepsini hallederiz dedi sorunum cozuldu borcumu sordum sabah seftasi atsan yeterli dedi boyle ustalarimizda varmis Allah razi olsun eskisehirdeki pejocu arkadaslar dusunmeden gidebilir 3 usta dolandim sorunumu cozemediler ustune moral bozuyorlar yok motor bitik yok turbo bitik basina gelrn arkadaslara yardimci olabilmisimdir insallah hayirli gunler Düzenleyen Agokoren - 18 Nisan 2020 Saat 15:48 |
|
![]() |
|
ersin61 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 499 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun bilgilendirme için teşekkürler...
|
|
PEUGEOT 307 1.6 HDI 2007 PREMİUM
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |