|
2.0 HDI Parking brake faulty arızası |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
iso0625
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2020 Saat 00:10 |
Merhaba arkadaşlar. Citroen C5 2.0 hdi aracım var. Geçen yolda giderken "Depollution system faulty" arızası aldım. Arıza kodu "P2148 Enjektör kumanda sıra 1" 1 numaralı enjektörün soketini söktüğümde bir kenarında kırık olduğunu gördüm bundan olabilir mi sizce? Araçta çalışma problemi vs. yoktu. Yerine taktım ve kontağı çevirdiğimde bu sefer "Parking brake faulty" arızası aldım ve araç çalışmadı. kontak kapa aç yaptım ve çalıştı depollution arızası halen mevcuttu. Fakat bu fren arızası sürekli olmaya başladı ve kontak açtığımda bu arızayı ne zaman verse araç çalışmıyor. Beyinden silince çalışıyor sonraki çalıştırmada yine arıza veriyor. (Araçta eletrikli park freni mevcut) Fotoğrafları ekledim. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Düzenleyen iso0625 - 10 Nisan 2020 Saat 00:19 |
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba
aracın kac bin km de hic enjektör tamiratı yaptırdınmı yakın zamanda
|
|
iso0625
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhana enjektör işlemi yaptırmadım. Manifold temizlendi ve contaları yenilendi. Bu arızaların hepsi bakım sonrası motor yıkama olayından sonra oldu.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |