![]() |
|
Mersin de bildiğiniz güvendiğiniz usta tavsiyeleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MaDWisH ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2020 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Şubat 2020 Saat 15:39 |
Merhaba arkadaşlar yeni bir Peugeot aldım Mersin'de ikamet ediyorum iyi bir usta nasıl bulabilirim
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aracının marka model motor tipi nedir birde ne sorunu var aracınızın belki kendinizde sorununuzu çözebilirsiniz
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
MaDWisH ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2020 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle ilgin için teşekkürler hocam :) araç 2004 model 206 roland garros modeli şanzıman keçesi yağ kaçırıyor hocam bir de motor karter kapağında yağ kaçakları var. Bende aracımla uğraşmayı severim ama iyi bir peugeot ustası varsa bilmemde fayda var diye düşündüm
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
karterde yağ kaçağı görüyorsan karterden kaynaklı olmaya bilir . triger tarafından egzantrik keçesinden de kaçırıyor olabilir . herhangi bir peugeot ustasına götürsen sorununu hallederler. Keçelerin ömrü bitmiş sanırım
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
Herhalde öyle olacak gibi. Burdanda usta tavsiyesi gelmedi. Bakalım tekrar yazarım hocam teşekkürler tekrardan
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar mezitli kuyuluk yolunda bir peugeot citroen ustası buldum. Mersin oto ilgisi masraf çıkarmayışından memnun kaldım eğer araştıran olursa tabi ki bana güvenmeden bi gidip aracını göstersin ben çok denemiş sayılmam aslında ama "aracı yeni aldım bi bak nesi var" diye gittim" resmen kucağına oturdum ustanın. Safa yattım kitlese kitlerdi ama çok ilgilendi aracıda çok sevdi kendine araç alıyormuşcasına baktı aracıma. Bi masrafı yok dedi ilerde kulakları değiştirirsin istersen dedi. Gönderdi beni. Kuyuluk yolunda 2. Çevre yolundan yukarı çıkarken sağdaki ikinci sokak girişinde köşede. İyi forumlar
|
|
![]() |
|
kiziltamu ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2024 Konum: mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kiziltamu
konuyu hortlatmış oldum kusura bakmayınız.
burada okuyup gittiğim kuyuluk yolundaki mersin oto bugün 306 aracıma keyfi olarak bakmadı. ne diyeceğimi bilemiyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |