![]() |
|
Elinde pego 206 1,4 benzin boğaz kelebegi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yasam79 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2019 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2020 Saat 15:50 |
Aracımız boğaz kelebeği sensoru A şalter girişinde düşük voltaj sıkıntısı var. Ne yaptıysam olmadı. Motor ışığı yanıp araba stop ediyor. Elinde çıkma boğaz kelebeği olan var mı acaba?
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benimde bozuldu 750 tl yeni aldım ama stop sorunun kelebek boğazından kaynaklı olmaya bilir aracında lpg varsa stop sorunu yaşaya bilirsin
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
Yasam79 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2019 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bilgisayara baglattim kelebek boğazı sensörü A şalter girişi düşük voltaj çıkıyor yalnızca. Başka sorun görünmüyor bilgisayarda
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sana özelden mesaj attım mı ?mesajlarına bir baksana
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
baktım görmedim mesajını
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |