![]() |
|
207 benzin vti otomatik P0014 ARIZASI |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bureva ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2020 Saat 13:45 |
Arkadaşlar merhaba geçen hafta aldığım aracımda P0014 egzos eksantrik mili faz faz farkı arızası çıktı
Araç şu an serviste dün elektrovana denilen parçyı orfinal parçayla denediler sıkıntı ntı devam etti usta sente veya eksantrik leri kontrol edicez dedi sıkıntı büyükmü çok masraf çıkarırmı ?
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam bu değişen vanadan iki adet var. biri önde biri ankada soketlerini kontrol ettirlermi pimlerinde gevşeme olabiliyor gerekirse soketlerini yenisi ile değiştirsin. araçta şuan hangi vizikozite yağ ve yağ filtresi var.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Bureva ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geç dönüş yaptım kusura bakmayın
Araçta sente ayarı yapıldı maslak serviste sorun çözüldü Çok şükür yeni aldık elimizde patladı diye korktum ama halloldu Ama şunu anladım arabayı evveliyatını tanıyan kimse ilk ona götürmek lazım aslında gereksiz dolaştım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |