![]() |
|
Geçici yağ sızıntısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
SinanKeçi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2020 Konum: Keçiören Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SinanKeçi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2020 Saat 18:17 |
Merhaba arkadaşlar, foruma bugün katıldım. Hepinize iyi günler dilerim. Benim sorunum şu: 307 1.6 Benzinli aracım, yaklaşık 14 yıldır bende. 1 hafta önce motorun tam orta kısmından yağ sızdığını farkettim. Ancak şu anda sızıntı yok, yağda eksilme de yok. Yakın zamanda (1ay önce) yağ değişimi yaptırmıştım. Çok dikkat çekti. Şu ana kadar hiç olmamıştı çünkü. Motor üst contasının bulunduğu bölge temiz. Filtrenin kapağının düzgün sıkıştırılmamasından kaynaklanabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
![]() ![]() ![]() ![]() |
fotograf veya youtube deb video at
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
genelde yağ değişimi sonrası yağ filtresi kapağını düzgün takamadıkları için olmuş olabilir. dediğiniz gibi
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
SinanKeçi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2020 Konum: Keçiören Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SinanKeçi
Teşekkür ederim. Onu kontrol edeyim. Başka bir durum varsa paylaşırım. İyi günler dilerim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SinanKeçi
Kontrol ettirdim. Yağ Filtresi kapağında sorun yok. Sanırım yağ keçesinden kaçırıyor. Usta yolu görünüyor.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SinanKeçi
Ustaya gösterdim "terleme" diyor. Yağ seviyesinde hiç düşme yok. Sanırım normal.
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
foto çekip atsan bilgi sahibi olan arkadaşlar tahminde bulunabilir
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |