![]() |
|
Airbag/Kemer arizasi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Openline ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2020 Konum: Lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2020 Saat 23:52 |
yol bilgisayari ekraninda yazan airbag/Kemer Arızası mesajinin sebebi nedir arkadaslar
|
|
![]() |
|
Nurettin46 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2019 Konum: K. Maraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nurettin46
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen bendede var sanırım kemeri patladığı zaman oluyormuş hiç anii fren falan yaptınmi yani kemeri çekince sonsuz geliyormu bendeki önceki sahibi patlatmış lanet olsun alırken de fark edemedim o uyarı geliyor mecbur tamir ettirene kadar direnç attık yoksa uyaridan gınaaa geldi 😁 kemer açılıp mekanizma değişecekmiș
|
|
![]() |
|
Openline ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2020 Konum: Lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende kemer geliyor sende gelmiyormuydu kemer peki öğrendiniz mi kemer mekanizmasinin maliyetini
Düzenleyen Openline - 02 Mart 2020 Saat 19:15 |
|
![]() |
|
Nurettin46 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2019 Konum: K. Maraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nurettin46
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen kardeş benim kemer çekince sonsuz geliyor usta 100 tl ye yapılır demişti komple
|
|
![]() |
|
sonsuz geliyor ne demek anlamadim
|
|
![]() |
|
Ustaya götürdüm bilgisayara bağladı bilgisayar herhangi bir arıza göstermedi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |