![]() |
|
Silgeçlerin altından aküye su geliyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
helwasteak's chef ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2020 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı helwasteak's chef
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2020 Saat 16:58 |
Silgeçlerin altından aküye su geliyor.
Kısa pratik çözüm önerisi olan varmı.. Başına gelen ve sorunu çözen bir arkadaş Yardımcı olabilecek kimse varmı. Araba buna bağlı olarak marş sorunu oldu akü üstü su içinde kurulayınca bile marş zor basıyor. Kutup başı ( - ) kutup pas olmuş temizledim ama tam çözüm değil. Düzenleyen helwasteak's chef - 10 Şubat 2020 Saat 17:02 |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bunun sebebi hocam ön sileceklerin altındaki bakalitlerden (plastik olan kısım) altında parçalar var oranın tam oturmamasından kaynaklı olarak su aküye geliyor. silikon ile yapıştırıp sızdırmazlık sağlayan arkadaşlar var. forum içinde konular olacaktır. linkteki 5 nolu parça ve 6 nolu parçalardan kaynaklı
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
kaan206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2019 Konum: EDİRNE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 465 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen dediğin gibi plastiği sabitleyen 3 klips var o klipslerden damlatıyor. plastik döşemeyi kaldırdım klipslere dayson silikon sürdüm tekrar monte ettim. Baktım az yine damlıyor bu sefer motor içinden klips uçlarının üzerine sürdüm damlama kesildi. Ama bunun yerine contalı klips alınıp yapılırsa daha orjinal olur
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |