![]() |
|
Araç LPG TAKTIKTAN SONRA DEBRİYAJ ÖN GÖĞÜSTE CIZIR |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Kemal2344 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2020 Konum: Elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kemal2344
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2020 Saat 19:57 |
Araç LPG takıldıktan sonra mala bağladı 1000 TL harcadım düzelmiyor benzinde stop ronalltıda stop ediyor kafayı yicem pejo servisine gittim bujiler enjektör değişcek 1500 TL dedi kafayı yicem boğaz kelebeği temizlendi herşey yaptım arabanın benzinde gitmiyor LPG daha seri debriyaj gaz firen de ayak gııdıklayan bir titreme var arabayı cektim garaja binmiyorum sinirden balyozla parcalicam abi allah riza için biri bana yardım etsin buji benzin pompası enjektör değişti bi motor kaldı sonunda yeni motor takcam arabanın motor aksamı yeniden takıldı abi düzelmiyor 5397201715 allah rızası için biri bana yardım etsin
|
|
![]() |
|
FatihBall ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı FatihBall
![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle geçmiş olsun , aracınıza taktırdığınız lpg firmasıyla görüşün lpg haritasını yeniden düzenlesinler araçtaki sorununuz lpg enjektör püskürtme ayarlarının yanlış olması ilk önce firmayla görüşün hala düzelme olmuyorsa sırasıyla benzin pompası , benzin regülatörü , son olarakta benzin geri dönüş hortumlarının kontrolu kolay gelsim
|
|
![]() |
|
Kemal2344 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2020 Konum: Elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kemal2344
araç elazığda LPG yi İzmir’de taktım abi aracı cektim garaja binmiyorum artık LPG’de sorun yok benzinde sorun var araçta devir 2500 deyken ses başlıyor 3000 olunca kesiliyor
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aracın motor ne kardeşim vti motor mu yoksa eski nesil motorumu.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kemal2344
eski nesil 2008 1.4 comfort abi sesi bi kesemedik
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kemal hocam lpg takılan servise git söktür sonuçta garantisi yokmu meretin siz taktıktan sonra aracın düzeni bozulde muhtemelen yapılan işçilikle alakalı bir sıkıntı var kardeşim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kemal2344
LPG söküldükten sonra düzelirmi kesin sence çünkü araç felaket yakıyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |