![]() |
|
Peugeot 206 motordan gelen ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bektasekice3591 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2019 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bektasekice3591
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2020 Saat 10:42 |
Arkadaslar konu biraz uzun yaziyorum. Olay soyle basladi aracim peugeot 206 1.4 hdi
Aracimda su kacagi varmis farketmedim yola ciktim hararet en uste geldi cektim saga dusunce haraet su ekleyip devam ettim sanayiye. Usta bir sorun yok dedi kacagi halletti fazla antfriz koydu.obur gun yeni bir kacak vardi o onuda hallettik. Sonra arac yag kacirmaya basladi bir kucuk boru avrdi onu degistirdik oda halloldu. Simdi ise su kapagini actigimda sanki kola sisesi acar gibi bi ses cikiyi cok basinc oluyo su surekli azaliyo ama kacak bulamiyorum. Araci surerken bazen motordan tik tik tiktiktik diye ince bir ses geliyo surekli gelmiyor ama. Aracin cekisinde flaan sorun yok hersey normal bu ses sanayiye gittigimde gelmedigi icin ustalar yapabilcegimiz birsey yok diyor. Daha once boylr E bir duurumla karsilasan oldumu. Ustalara conta olabilirmi dedim contadan ses gelmez dediler. Ceva0lar icin simdiden tesekkurler..
![]() |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
en güzel kompresyon testi yaptır kardeşim yağ eksiltmesi sıkıntılı bir durum. subaplardan kaçırabilir. yağa su kaçırabilir. vs. kola sesi gibi ses gelmesi normal sıcakken kapalı devre sistem olduğu için. ses subat iticilerinden gelebilir bu ses soğukken mi daha çok oluyor yoksa sıcakken yada hiç mi fark etmiyor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
FatihBall ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı FatihBall
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Soğuk motorda yapmıyorsa motor sıcaklığını belli bir ısıya geldiğinde silindir subapların yağ veya su kaçıyor olabilir , üst kapakta çatlak olabilir iyibir mekanikçiye gidersen net çözümü olur fakat radyatör suyunun basınçlı olması aracının saglıklı olduğuna işarettir piston içinde yeterli sıkıştırma yapıyordur .
Egzozdan 3000 devir aonrası beyaz duman veriyormu birde ona bak
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |