|
Peugeot Partner Torsiyon Basma |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ulass78
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2020 Konum: Karabük Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2020 Saat 11:10 |
Arkadaşlar, peugeot partner aracımı yere indirmek istiyorum. Önlere Başaran Coilover dan coilover alacağım ama arkaya bir türlü çare bulamıyorum. Malum biliyorsunuz bizim Peugeot ların çoğu modelinde torsiyon var, aranızda mutlaka bu torsiyon ile oynayan vardır. Benim aracın torsiyonunda yay denen alet yok, yay olsa basmak kolay. İnternette Torosun ve Broadway in torsiyon basma videoları var. Kimisi torsiyon milleriyle oynuyor, kimisi de torsiyonun şase ile olan bağlantısına pul atıyor. Bizim araçlarda hangisi işe yarar bilmiyorum. Torsiyona işlem yaptırmadan önce siz tecrübeli arkadaşlara sorayım dedim. Sizden bu konuda fikir istiyorum. Peugeot hakkında bir sürü grup var, Facebook ve Whatsapp gruplarına yazdım yardımcı olan çıkmadı.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |