![]() |
|
peugeot 206 1.4 egr valfi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bilisimci01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2019 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bilisimci01
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2020 Saat 13:21 |
Merhaba Bugün Sabah araçım hiç çalışmadı marş almıyor sanayiye çektim çekici ile bilgisayardan baktırlar egr valfi bozulmuş dediler valeo çok pahalı olduğu için almadım kale marka aldım taktılar hemen düzeldi bi sorun yok sorum şu Kale marka yan sanayi olduğu için bi zarar verirmi araça yada daha sonra sorun çıkarırmı aklıma takıldı bu konu
|
|
![]() |
|
omerb ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 579 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
uyum sağladıysa bir sorun çıkarmaya bilir. Çıkarsa tamircilerde takmaz diye umud ediyorum.
|
|
![]() |
|
bilisimci01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2019 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bilisimci01
![]() ![]() ![]() ![]() |
uyum sağladı hatta sesindede farklılık oldu gibi geldi bana ama çekiş düşüşü falan yaşamadım tek marşla alıyor sabahları bu aralar birde hava eski 5 6 civari tek basmada alıyor
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bilisimci01
![]() ![]() ![]() ![]() |
hatta usta para verme onada iptal ettiriyor herkes sende iptal edebilirsin istersen dedim ben kabul etmedim olsun takalım dedim kale marka aldım
|
|
![]() |
|
omerb ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 579 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
takmak gerekli zaten. İptali, performans isteyenler yapıyor diye biliyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |