![]() |
|
206 otomatik kalkışlarda uyuşuk. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
anilerk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2020 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2020 Saat 22:45 |
İyi aksamlar.
Esimin kullandığı 206 otomatik feline arac var elimizde. Arac sanki kalkislarda uyusuk kalkiyor. 2-3 saniye sonra toparliyor. Daha once peugeot kullanmadigim icin aracın normalinin bu oldugunu zannedip bu sekilde kullandik. Ta ki gecen ay esim hararet yaptirana kadar. Ust kapak biraz elden gecti conta yenilendi. Ust kapak daha oncede elden gecmis. Saplamalar uzun birakilmis. Usta onlari kestirip o sekilde monte etti. Tamir isi bittikten sonra arac sanki karakter degistirmisti. Kalkislarda cok seri bir hale geldi. Dedim ki herhalde saplamalarin uzun olmasindan dolayi motorda sikinti vardi biz farkedemedik. Bu uzun surmedi ama 5-6 gun sonra tekrar ayni performansa dondu arac. Ustaya tekrar goturup anlattim durumu. Test ettik beraber sorun yok dedi ama insanin aklina takiliyor. O performansi gorunce bunu kabul etmek zor oluyor. Bir de bir parca var elektronik bu parca aklima takildi. Acaba bu performansi etkiler mi diye dusunuyorum. Facon 2022 2.2uf kapasitor. Bu parca ile ilgili internette bilgi bulamadim. Yabanci sitelerde tek tuk bilgi var. Sizce sorun neyden kaynaklanmis olabilir? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben ondan olduğunu düşünmüyorum hocam muhtemelen aracın hava filtre borularından bir yerden hava alıyor olabilir. gaz kelebeğine giren boru tam oturuyormu ona bakmanızı öneririm.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
anilerk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2020 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler. Bir bakmak lazim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |