|
OBD CİHAZI VE GİZLİ ÖZELLİK AÇMA |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ANTALYA0742
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2018 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ANTALYA0742
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2019 Saat 19:34 |
Herkese selamlar.
407 aracım var obd cihazı ile arıza tespiti ve gizli özellik açmak istiyorum.Nette epey model var satlık ancak bir çoğunun sadece arıza tespit olduğunu gördüm.Bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Bluetooth bağlantılı bu cihazları alsak yazılım sayesinde gizli özellik açabilir miyim ?
|
|
scar1ove
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2019 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
selam bende var obd cihazı arıza silmekten baska bişey icin kullanmadım ama ozellik acıp kapama gibi bi menü goremedim. aracın istatistikleri calısma değerlerini falan takip ediyosun. bilgisi olan varsa cevaplarsa bakarız
|
|
ANTALYA0742
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2018 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ANTALYA0742
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
aslında bunun için yazılım lazım .Ancak yazılım tek başına yeter mi yoksa donanım da mi desteklemeli. Cihazın ismi nedir sizdekinin
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |